Pagina's

vrijdag 26 februari 2010

Blauwe druifjes.staande kaart




Weer blauwe druifjes,maar nu kun je het als setje gebruiken op een staande kaart,ik vond het wel leuk als je figuur kaarten maakt,maakt niet uit wat voor model,dat het dan een geheel blijft,ik ben wel benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs Marieke.

Blauwe druifjes.



Blauwe druifjes, een van mijn favoriete bloementjes,en zo lekker voorjaars.


Liefs Marieke.

donderdag 25 februari 2010

Beren kaart



Jaaaaaa ,ze zijn er bijna,nieuwe knip vellen,hier alvast een voor proefje,beren zijn altijd zo lief, voor jong en oud,tenminste voor mij,ik houd het kort,kan ik nog een paar kaarten maken,wand de eerste keer is altijd zo spannend.

liefs Marieke.

dinsdag 23 februari 2010

Theater kaart



Goedmorgen allemaal,ik heb eens een theater kaart gemaakt,leek me wel leuk en is weer eens iets anders,de mal is van Marianne Schroyen,altijd leuk om een kijkje te nemen op haar site,de uitleg staat weer op kaarten album.

zaterdag 20 februari 2010

Meisje met parel





Hallo, nog een kaartje met bedrukt achtergrond papier,ik heb de smaak te pakken,is zo leuk om te doen,...groetjes Marieke.

dinsdag 16 februari 2010

Voorjaar !!!!




Ja,een kaartje voorjaar voor jullie,omdat we zo lang in de sneeuw bijven zitten hi hi,...ik was weg van de kleuren ondergrond,alhoewel het hier niet echt uitkomt,jammer is dat,zal wel aan mijn foto kunst liggen, maar ja,degene die hem krijgt ziet de kleuren wel echt....groetjes.

maandag 15 februari 2010

Bloemen kaart



Hallo,nog een kaartje ,ik heb zoveel mooi papier in huis,dat mijn handen blijven jeuken hi hi,en ik moet zeggen dat het best moeilijk is om 3d plaatjes met bedrukt papier te combineren,maar o zo´n leuke uitdaging,en ik moet ook zeggen dat de kleuren in het echt mooier zijn,de gebruikte materialen staan weer in het kaarten album,...groetjes.

zondag 14 februari 2010

Bloemenmeisje




Hallo,een nieuw kaartje gemaakt met het papier van Eline´s Babies,echt mooi papier,een aanrader,ook heb ik blocs van Tilda gekocht,OOOooo,wat is dat allemaal mooi,er gaat voor mij een wereld open,maar hier laat ik het maar bij,de uitleg staat weer op mijn kaarten album,...
Ik wil jullie nog wel bedanken voor de mooie lieve reacties van het vorige kaartje.

Lieve groetjes van Marieke.

woensdag 10 februari 2010

Paars elfje




Hallo,ik heb weer lekker zitten freubelen,wat hebben we toch een mooie hobby,ik heb een kaartje gemaakt van aquarel papier,dat embost zo lekker,en heb ik altijd in huis.
Het werken met destress ink wil maar niet lukken,maar we blijven proberen.
Van het plaatje is nog geen knipvel,het is een probeerseltje.

Liefs marieke.

zondag 7 februari 2010

Nieuwe kaartjes



Hallo, weer een paar nieuwe kaartjes gemaakt,ik had een tijdje dat er niks uit mijn handen kwam,erggggg , maar er zijn ergere dingen toch,heb er nu weer dubbel zin in,de uitleg staat weer op kaarten album,

Liefs Marieke.


maandag 1 februari 2010

Staande kaart






Nog een staande kaart,lekker veel ruimte voor frutsels.
Knipvel nr 2409.

liefs marieke