Pagina's

woensdag 31 maart 2010

It ´s your day.





Hoi allemaal,ik heb lekker zitten fröbelen en dit is er uit gekomen,iedere keer wil ik andere kleuren gebruiken maar krijg het niet voor mekaar,ik kom altijd weer op rose of bleu hebben jullie daar ook last van,maar ja volgende keer weer proberen ha ha,wens ik jullie nog een fijne rest week toe.

Liefs marieke.

zondag 28 maart 2010

Voorjaar kaartjes













Hoi hoi ,2 lieve kaartjes gemaakt,met het mooie magnolia papier en de nieuwe vellen,alleen het plaatsen op het blog is voor mij een ramp ha ha, ik zou toch wat meer moeten oefenen,bij het blauwe kaartje heb ik bij de plaatjes onderdeeltjes afgeknipt en ergens anders weer bij geplakt,erg leuk om te doen.
DE uitleg en gebruikte materialen staan op kaarten album.


groetjes marieke.

zaterdag 13 maart 2010

My little thing



Hoi hoi,een kaart met weer een nieuw plaatje,ik wil eerst jullie bedanken voor de lieve reacties die ik krijg,ben ik heel blij mee,verder zijn er 4 nieuwe knipvellen uit,ik hoop dat jullie ze mooi vinden,binnenkort maak ik nog een pagina waar ze allemaal te zien zijn.

liefs marieke.

woensdag 10 maart 2010

Bloemen kaart


Bloemen kaart,uitleg staat op kaarten album,met het gebruikte papier en mallen.
De onder kaart lijkt blauw , maar is echt wit.

groetjes marieke.

maandag 8 maart 2010

vogeltjes



Vogeltjes op een tak,laat de zomer maar komen,daar zijn we denk ik allemaal aan toe,lekker laat buiten zitten,en luisteren naar de vogeltjes.
liefs marieke.