Pagina's

maandag 31 mei 2010

Vintage Kaart




Hoi hoi , lekker nog een vintage kaartje gemaakt,ik wilde de mooie vlinder gebruiken,plaatje van internet en vlinder papier geprint,heerlijk die kleuren.

Liefs marieke.

zondag 30 mei 2010

3 d Cards Challenge.



Hoi hoi,dit kaartje is voor de 3d Challenge,ik denk dat de foto niet zo scherp is, maar dat komt denk ik door het blok papier,ik dacht eerst dat mijn camera stuk was, maar dat was gelukkig niet.
Het thema was circus,en was leuk om te doen,ik wil er wel bij vertellen dat ik het heel leuk vind om een kaart te maken met een opdracht.

Liefs Marieke...

donderdag 27 mei 2010

nieuwe vellen.










Hallo allemaal,ik heb er weer eens nieuwe kaartjes opgezet,was veel met tekenen bezig,moet ook gebeuren,maar af en toe een kaartje maken is toch ook wel weer lekker.Deze plaatjes zijn ook van de nieuwe vellen,en ook het achtergrond papier komt in de winkels,medio juni,ben er wel heel trots op.






Liefs Marieke.

zondag 16 mei 2010

Kaartje voor 3d Cards Chellenge


Hoi hoi,dit kaartje heb ik gemaakt voor de 3dcardschallenge,een regel,er moet een huisdier op staan en 3d,nu is dit de aller eerste keer dat ik met zoiets mee doe, en ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind,en ook een heel leuk initiatief ,ik wens ze dan ook veel succes.
Liefs marieke.

woensdag 5 mei 2010

Bloemen met kleur






Hoi hoi,even een kaartje met bloem gemaakt,de bloem is ook van de nieuwe vellen,(ze komen er aan)maar ik ben helemaal weg van de zwart/witte achtergrond,ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

liefs marieke