Pagina's

zondag 24 oktober 2010

Bankjes,stoeltjes,kistjes enz.

Hoi hoi,ik wil jullie even laten weten dat er nu ook gestantste kaarten van Marieke-desig zijn,en daar ben ik natuurlijk toch wel een beetje trots op,omdat ik veel reacties kreeg van mensen die om wat voor reden ook niet mijn knipvellen konden kopen,vooral in het buitenland,heb ik op mijn knipvellenblog de mogenlijk heid om dat toch te kunnen doen.De voorbeelden van de gestantstekaarten heb ik hier aan de zijkant geplaatst,maar ze staan natuurlijk ook op mijn knipvellenblog.


Fijne week allemaal, Liefs Marieke.

vrijdag 22 oktober 2010

Vlinders,.......



Hoi hoi,eindelijk weer een kaartje op het blog gezet,ik ben een beetje aan het oefenen met vlinders,je kunt er zoveel leuke dingen mee doen,de vleugels versieren , of de staart als een waaier laten schijnen,veel mogenlijk heden dus,ik ben er nog wel even mee bezig, fijn weekend allemaal,..... Liefs Marieke.




maandag 4 oktober 2010

3d Challenge nr 9


Hoi hoi,op de maandag morgen,dit is mijn kaartje voor de 3d challenge nr 9 .het thema is fruit,nou daar kun je alle kanten mee uit toch.Ik vind het altijd weer leuk om mee te doen,....fijne week allemaal.
Liefs Marieke.

zaterdag 2 oktober 2010

Award gekregen







JAaaaa,......weer een Award gekregen,wat zeg ik twee Awards,eentje van Sandraatsjuh voor mijn patronenalbum,en eentje van Ans voor mij 100 ste volger,allebij heel erg bedankt,maar nu moet ik wel drie dingen op noemen die ik graag doe,nou dat zal wel lukken toch?




1 , Tekenen en ontwerpen van knipvellen.


2, Voorbeeld kaarten maken.


3, Als ik tijd heb lekker alle blogjes kijken.






Zo, dat is er uit,....en ik geef deze Award door aan,.........




1, Amarins, omdat ze mijn 100ste volger is geworden.




3 Manon http://manonskaartenhoekje.blogspot.com/

Ik hoop dat jullie er blij mee zijn,........Fijn weekend allemaal......Marieke.