Pagina's

dinsdag 30 november 2010

Droom Dotjes

Hoi hoi,ik heb eindelijk 2 kaartjes gemaakt met de nieuwste vellen,het was even druk op mijn andere blogje,maar deze zijn van het droom dotjes vel,...elfjes en zo vindt ik altijd leuk om te tekenen,ze hebben zoiets van onschuld,....ik ben redelijk tevreden,en dat ben ik niet gauw,geloof me,..ha ha,.... het papier is van Tilda lavender.


Groetjes Marieke.

















De binnenkant






















Dit is ook een nieuw plaatje,en komt ook van het vel droom dotjes nr 2537 ,ik mag er graag vleugeltjes aan tekenen, ha ha, .....










zaterdag 27 november 2010

A new Born




Hoi hoi, nog een kaartje voor ik aan de nieuwe vellen ga beginnen,het is een xxl plaatje,en alleen de bovenkant gebruikt,ik probeer altijd plaatjes te maken waar je nog het een en ander mee kan doen,en bij deze is dat wel gelukt,morgen begint de verkoop voor winkeliers van de nieuwe vellen,is altijd spannend,hoop dat er geen sneeuw ligt,wand ik wil ze wel halen,...ha ha




Fijn weekend,...Marieke.

woensdag 24 november 2010

Droom DOTJE

Nog een lekker Dotje,....is toch wel een favoriet je bij mij hoor,...





Kerst kaarten plaatje xxl




Nog een paar kerst kaarten,en ook xxl plaatjes,ben benieuwd wat jullie er van vinden.









Molen xxl, een molen extra groot,grapje van de uitgever
Fijne woensdag..Liefs Marieke.

maandag 22 november 2010

kerst tentkaart








Hoi hoi,nog maar een kerst kaartje gemaakt,dit keer een tent model,eigenlijk heel simpel en zo klaar,het 3d tje komt binnenkort op knipvel uit en is ge spiegelt, het papier is van M.D.

Nog een fijne maandag,liefs Marieke.


vrijdag 19 november 2010

Slaap kindje slaap.








Dit is toch ook wel een van de lievelings plaatjes











Hoi hoi,...ik heb nog een kaartje gemaakt,lekker hoor , alles mag niets moet,...maar wel met mijn favoriete bloem papier,ik heb lekker weer een beetje tijd om dingetjes uit te proberen,het is maar even en dan komen de nieuwe vellen er weer aan,dat zal niet lang meer duren,......




groetjes Marieke.


donderdag 18 november 2010

Kerst bankje




Hoi allemaal,.....dit keer een kerst bankje,mooi scrappapier gebruikt , en natuurlijk het bankje model,knipvel nr 2305 en ik heb er wat sneeuw bij gedaan,ik vond hem wel geslaagd.

Liefs Marieke

dinsdag 16 november 2010

3d Challenge 12,...


Hoi hoi, dit is mijn kaartje voor de 3d Challenge,dit keer met beren,ik heb er een scrap kaartje van gemaakt met 3d,erg leuk om te doen.

Liefs Marieke.


zondag 14 november 2010

Kerstkaart


Hoi hoi,even een kaartje plaatsen,anders denken jullie dat ik op vakantie ben , ha ha,...ik heb het wel druk druk,..maar ik had van de week zulk mooi papier besteld ,en MOOooi,......daar kan ik zo blij van worden,hebben jullie dat nu ook,of ben ik de enige.....gelijk natuurlijk een kaart van gemaakt,en een nieuw plaatje,wat binnenkort uitkomt,ben benieuwd wat jullie er van vinden,...fijne zondag nog,......liefs Marieke.
Ik had papier bij scrappapier.nl

zondag 7 november 2010

Jaarboek plaatjes











Hoi hoi,op deze regen zondag, heb ik drie kaartjes gemaakt van de 6 plaatjes die ik gemaakt heb voor het Hobby-jaarboek,de foto´s laten alleen te wensen over,en dus komen de kleuren niet mooi uit,ik heb altijd ruzie met het foto programma ha ha,....ik zal eens naar iets simpeler uitkijken,..wil jullie nog wel even bedanken voor de lieve reacties op voorgaande kaarten, .....

Liefs Marieke.

maandag 1 november 2010

Demo kaarten

Hoi hoi ,een paar voorbeeldjes van de DEMO van gister,twee bankjes ,een stoeltje,en een kijkkastje,..ik heb heel veel leuke en lieve reacties gekregen , en het leuke is dat je een beetje inzicht krijgt wat de mensen graag willen,voor mij een geslaagde dag geweest....fijne week allemaal...........Liefs Marieke.





Van het bankje met de vogeltjes,heb ik de achter kant er af gesneden,en met een spelbinder mal,de rug zijde , en de achterkant door de Double Do gedaan,wel even opletten dat het mooi hetzelfde uitkomt. Ook op de zitting een ligt een zelfde patroontje.
















Het plaatje van het kijkkastje moet nog uitkomen.