Pagina's

donderdag 31 maart 2011

paperbloc


Hoi hoi,...ben ik nog een keer,...een kaartje gemaakt met het paperbloc wat binnenkort uitkomt...het plaatje is ook nieuw en natuurlijk de Grand mal. De voor beelden staan op mijn knipvellen blog.... Liefs Marieke.

Award gekregen

Deze Award heb ik van Sienke gekregen,...dank je wel Sieneke,ik geef hem door aan al mijn volgers,die een van die lieve berichtjes achterlaten,en ik niet altijd de tijd heb om te bedanken, DANK JULLIE WEL,....ook
Sieneke
haar blog is de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

maandag 28 maart 2011

nieuwe plaatjes


Hoi hoi,...nog een paar kaartjes met de nieuwe vellen,en weer mijn Grand mal gebruikt,
Nieuw knipvel nr 2575


Nieuw knipvel nr2571

Nieuw knipvel nr2571

vrijdag 25 maart 2011

Nieuwe plaatjes






Hoi hoi,...hier ben ik weer met nieuwe nieuwe kaarten,en nieuwe plaatjes,....er zijn weer vijf nieuwe knipvellen uit,..drie met Dotjes en twee met bloemen,....ben benieuwd wat jullie er van vinden.De kaarten heb ik gemaakt met de nieuwe spelbinder Grand Labels Eleven, wat een heerlijke mal is dat,(gaat bij mij door de DOUBLE DO) het papier is van Maja D. en knipvel nr 2570.





En mag ik jullie voorstellen aan mijn zeemeermin Dotje,...deze heb ik al zolang willen tekenen maar kwam er nooit van,...hier is ze.

De kaart is ook met de Grand spelbinder gemaakt, en de bekende mallen van Marianne

D De blaadjes van Crealies en tekst label spelbinder.knipvel nr 2574

vrijdag 18 maart 2011

LENTE !!!


Hoi hoi,...3 kaartjes gepost,..eigenlijk waren deze kaarten voor het HJ deze maand,maar de spullen waren te laat binnen,dus moest ik naar plan B deze keer,maar ik wilde ze jullie niet onthouden,en een maand wachten zit er bij bij niet in ha ha.

Hoi hoi,...bij deze kaart heb ik de bovenkant van het vogelkooitje van MD gebruikt,geen box dit keer ,maar een soort hekwerk ha ha,...ik had het al zo lang in mijn hoofd,en met de spelbinder mal ovaal ging het,met de plaatjes ben ik ook een beetje gaan rommelen,krijg je toch weer iets heel anders.


Deze kaart is met het nieuwste knipvel gemaakt,het bosje blauwe druifjes heb ik speciaal voor de ronde mallen gemaakt,en doet zo lekker lente achtig aan.

Fijn weekend,liefs Marieke.

vrijdag 11 maart 2011

Kaart en Award


Hoi hoi,...toch nog even een kaartje op de post gedaan,ik heb hem gemaakt voor Truus die maandag jarig is,...gefeliciteerd Truus, ik weet dat je op mijn bloggie kijkt ha ha....een fijne dag maandag...

Knipvel nr 2592
Papier Maja Design
spelbinder Window scene
hartjes Marianne Design.




Heb ik toch maar mooi weer een Award gekregen,en wel van Sienke,dankje wel hoor , ik geef hem door aan al mijn lieve volgers,.........

woensdag 9 maart 2011

Zomaar





Hoi hoi,...even een kaartje gepost,tussen het tekenen door,...ik kreeg de nieuwe mallen van MD binnen,en dan wil je ze ook even uitproberen,... ik vind ze helemaal TOP,...heel mooi en sierlijk.




vrijdag 4 maart 2011

Kaarten doosje

Kaarten doosjes.















Het is zo leuk om te maken.



















En nog een paar doosjes ....Fijn weekend
Liefs Marieke.