Pagina's

maandag 24 oktober 2011

Nieuw plaatje


Hoi hoi,...ik heb een kaartje gemaakt met een van de nieuwe plaatjes,en het mooie papier van Riddershol,Chantilly Dawn. Opdek kaart 2 is een overgebleven rest van de spinrag mal,en de siermal is ook van CheeryLynn...de rose bolletjes zijn van een tuincentrum.Aan de binnenkant heb ik een label gemaakt...het knipvel staat op mijn andere blog...ben benieuwd wat jullie er van vinden,...hele fijne week allemaal...Liefs Marieke.



Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de lieve reacties,... Liefs Marieke.

zaterdag 15 oktober 2011

Dotjes Droom.



Hoi hoi,...en nog een web kaartje,..de bekende mal van Marianne D,..en de web mal van CheeryLynn,dit keer met pauwen veertje...fijn weekend allemaal...

Liefs Marieke.

dinsdag 11 oktober 2011

Droom-vlucht


Hoi hoi,...eindelijk een kaart met veertjes gemaakt, dat wilde ik al zo lang, maar kon nooit aan de goeie pluimpjes komen,dus bij deze,en dan ook nog in mijn lievelings kleur ha ha,....de web mal is van CheeryLynn,en de rest van Marianne D.

Aan de binnen kant een label, met natuurlijk een veertje



Fijne week allemaal ...Liefs Marieke.

donderdag 6 oktober 2011

droom met mussen


Hoi hoi,....even een kaartje gemaakt met de mal van Maianne D,en de super leuke pluim malletjes,ik weet niet hoe ik ze anders noemen moet,...ha ha..dank jullie wel voor de lieve reacties op mijn vorige post.

Liefs Marieke.