Pagina's

woensdag 28 april 2010

Droom papier


Hoi hoi,eindelijk weer een paar kaartjes voor het blog gemaakt,dit keer weer met het mooie papier waarvan ik het merk niet weet,als iemand het weet die mag het zeggen,ik zou het graag willen weten,maar deze keer heb ik er de Elfenbank mee gemaakt,met de nieuwe 3d plaatjes,die zijn er nog niet,maar het duurt niet lang meer(ze zijn er iets heel leuks mee aan het doen),het wachten word beloond, ha ha,....als ze er zijn laat ik het direct weten.


Liefs marieke.

Het patroontje staat in patronen album

donderdag 22 april 2010

4e Award



Hoi hoi,ik heb een Award gekregen van Marianne,dank je wel Marianne,ik geef hem aan alle volgers door die regelmatig een kijkje komen nemen op mijn blog.

Liefs marieke.

dinsdag 13 april 2010

Paarse lieverd




Hoi hoi,tussen de werkzaam heden toch even een kaartje kunnen maken,het plaatje is van het nieuwe vel,ze zijn er nog niet,maar dat duurt niet lang meer,het is jammer dat de kleuren paars niet goed over komen,in het echt zijn ze mooier,en dan bedoel ik het karton,jammer toch?,maar ik wilde hem toch even laten zien.

Liefs marieke.

zondag 4 april 2010

Een Award gekregen.





Goedemorgen lieve bloggers,

Ik kreeg een leuke verrassing van Ineke
Dankjewel Ineke,voor dit Award.Ik ben er heel blij mee.

Ik geef deze Award door aan al mijn blog vrienden die bij mij van die lieve berichtjes achter laten,en daar dank ik jullie enorm voor,bij deze.

Ineke hartelijk dank voor de Award,......Liefs Marieke.

zaterdag 3 april 2010

Dolls fantasie




Hupsake, nog een,maar echt de laatste van het weekend,ik vind het zooooooooo leuk om te doen hi hi ,is ook weer een plaatje van zelf gemaakte
poppen,maar dat is ook al weer 15 geleden,ik zet het er maar bij,dat jullie niet denken dat ik ook nog poppen aan het maken ben,alhoewel het wel begint te kriebelen ha ha ,maarrrr de nieuwe knipvellen liggen te wachten,dus werk aan de winkel.


liefs marieke.

Poppen fantasie



Deze heeft model gestaan voor mijn logo














Hoi hoi , laat ik nu twee kaartjes gemaakt hebben met mijn favoriete onderwerp poppen,ik heb zoveel foto´s van mijn zelfgemaakte poppen(15 jaar geleden) dat ik nog jaren vooruit kan,het idee komt van Marijke,die had zulke leuke kaartjes met beren gemaakt,en dat bracht mij op een idee,dank jewel marijke.Dus jullie zullen nog wel meer van dit soort kaartjes zien,en ik zet natuurlijk ook plaatjes in het PLAATJES ALBUM,de afbeelding van het bovenste plaatje is voorbeeld geweest,van wat nu mijn logo is op de knipvellen,leuk he,..dan wens ik jullie fijne paasdagen met hopelijk een beetje mooi weer.
Liefs Marieke.










donderdag 1 april 2010

Turn around







Hoi hoi,allemaal,ik heb nog even een kaartje gemaakt,een turn around kaart,verder zal er wel niet veel van komen het weekend,meestal met pasen is de tuin aan de beurt,maar of het weer meezit ???

DE uitleg staat natuurlijk op kaarten album.

Lieve groetjes marieke.