Pagina's

woensdag 27 april 2011

Zomaar.


Hoi hoi,.....zomaar een kaartje,wel een nieuw plaatje,maar nog niet op het gewone knipvel.Ook zijn er nieuwe Paperbloc´s , niet helemaal nieuw, maar ze hebben nu de achterkant ook bedrukt,en daar kun je weer leuk mee combineren.Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden,ik zelf vindt het een beetje over de top, maar ja wie ben ik ...ha ha.

Groetjes,.....Liefs Marieke.



Het plaatje krijg je nu gratis bij het nieuwe Paperbloc,zolang de voorraad strekt.

vrijdag 22 april 2011

Nog een harten kaart.


Hoi hoi,...nog eentje met een hart model,



Fijne paasdagen allemaal...Liefs Marieke.

donderdag 21 april 2011

Simpel kaartje



Hoi hoi,...een simpel kaartje met het papier van het paperbloc,het design papier heb ik door de dotjes mal gedraaid,en daar krijg je toch een leuk effect mee,...ik heb hier ook nog een bijpassende bloem bij getekent,...maarrrrr die is nog niet uit op vel,dus maak ik jullie er ook nog niet lekker mee ha ha.



Ik wens jullie hele fijne Paas dagen,aan het weer zal het niet liggen denk ik.



Liefs Marieke.

zondag 17 april 2011

Harten kaart


Hoi hoi,..weer een harten kaart, ben er helemaal weg van ha ha,...ik heb de mal aan de zijkant net iets over de vouw uit gedraaid,zodat de zijkant dicht blijft,en daarop nog een hart geplakt,en daar op het lace hart,..de andere mallen zijn van M.D.
die vind ik nog het mooiste ha ha...en het knipvel nr 2514.
Laag 2 van de 3d plaatjes heb ik voor de binnenkant gebruikt,en het kleine hart aan de voorkant in het midden is van vellum met noppen gedaan.




Fijne week allemaal.....Liefs Marieke.

donderdag 14 april 2011

Nieuw harten mal

Hoi hoi,......even een kaartje gepost,ik ben erg druk met een project waar ik nog niets over mag zeggen,erg moeilijk voor mij ha ha..... maar wilde toch even de nieuwe mal uitproberen. Met het uitdraaien heb ik nog wel problemen,ik heb de Double Do xl. Als jullie de oplossing hebben hoor ik het graag.

Liefs Marieke.

Linnen Art karton
Paperbloc nr 1.
Heart to Heart lace (harten mal)
Knipvel nr 2580
Takjes mal M.D.

zondag 3 april 2011

harten kaart







Hoi hoi,....nog 2 voorbeeldjes van het paperbloc,...

Fijne zondag Liefs Marieke.