Pagina's

zaterdag 28 mei 2011

zomaar


Hoi hoi,...wat een gedoe met dat bloggen,hopenlijk is het snel opgelost,...maar toch nog een paar kaartjes er opgezet.

Dit plaatje is van het nieuwe knipvel,...de roos vind ik altijd mooi,en past ook mooi in de ronde mallen.


En deze vond ik zo mooi van kleur bij elkaar passen,...ik begin met een hoop kleur ,en gaande weg kom ik weer bij creme uit,...ha ha...
De pareltjes zijn van Ebbies


dinsdag 24 mei 2011

Zomaar


Hoi hoi,...zomaar een kaartje,...

Liefs Marieke.

zondag 22 mei 2011

Kleurrrrrrr


Hoi hoi,....aller eerst wil ik even welkom zeggen tegen de nieuwe volgers,...is altijd weer leuk om te zien,...en dank voor de lieve berichtjes.
Ik heb nog een kaartje gepost,en heb me helemaal laten gaan ha ha....meestal houd ik het wel rustig wat kleur betreft,maar ga de komende tijd eens lekker experimenteren,dus dat beloofd nog wat ha ha.Hier heb ik de nieuwe Doily mal gebruikt en is toch niet zo gemakkelijk als ik had gedacht,wel een mooie mal.

Wens jullie een fijne week...Liefs Marieke.

zaterdag 21 mei 2011

Een lieffie


Hoi hoi,...even een kaartje gepost,ik heb het kaartje gemaakt met de grand Labels Eleven, van spelbinder,....heerlijke mal,...het plaatje is van het nieuwe knipvel,...en de paperbloc natuurlijk.

Fijn weekend...Liefs Marieke.




maandag 16 mei 2011

Beren kaart


Hallo allemaal,....ja ik ben er nog,...ik heb het best wel druk gehad de laatste tijd,...en dan moet je keuzes maken,....maar vandaag weer een kaartje gemaakt,lekker ouderwets,zonder mallen,ponsen of andere dingen,op het gat in de voorkant na dan.
De plaatjes zijn nieuw,en komen een deze dagen uit,en het papier is van Maja D.
De bloementak doet het altijd goed in een ronde mal.... ik ben ook helemaal weg van deze vorm,als het goed is komen er 2 vellen met bloemen en een baby vel,en,.....daar zit een leuk plaspotje bij voor de poppetjes zonder broekje.....

Fijne week .....Liefs Marieke.