Pagina's

donderdag 23 juni 2011

HJ 76


Hoi hoi,...dit waren de kaarten voor het Hobby Journaal 76

vrijdag 17 juni 2011

Nieuw knipvel


Hoi hoi,...allereerst wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties,en welkom nieuwe volgers,...ik heb twee kaarten gemaakt met het nieuwe knipvel nr 2606,ik had eens een ander kleurtje gebruikt,en dit is het geworden.


En deze was ook leuk om te maken,er is ook een achtergrond vel bij, waar de kleine bloemetjes opstaan,op het vel zelf zitten extra gansjes en vogeltjes.

Fijn weekend allemaal,......Liefs Marieke.

woensdag 15 juni 2011

Dotje met vleugeltjes


Hoi hoi,....ik laat jullie er nog eentje zien,.....ik vond het zo´n leuk kaart modelletje,en het dotje paste er zo goed op,....ik krijg helemaal de smaak te pakken.

Liefs Marieke.

maandag 13 juni 2011

Hoi hoi.



Hoi hoi,...toch even een kaartje gepost,heb het drukkie druk,het is een probeersel plaatje, dus nog niet uit op vel,het papier is van mijn paperbloc nr 2

Liefs Marieke.

donderdag 9 juni 2011

nog Label.


Hoi hoi,....ja het is nog een label,maar ik weet niet voor hoe lang ha ha ...ik kreeg van Petra het advies om de label groter te maken 10 bij 15 ,maar ik mis toch dat kaart gevoel ha ha....maar de label zelf vind ik wel goed gelukt,het danseresje heb ik twee maal gedaan, een keer blanco en voor het tutu´tje op een ander plaatje,en natuurlijk de ballet schoentjes,die had ik zelf nog niet gemaakt,het papier is van Pion,de mallen van Magnolia en Marianne D.

Liefs Marieke.

dinsdag 7 juni 2011

Label of kaart.


Hallootjes,......ik had een label gemaakt, maar ik vond hem toch een beetje klein ha ha,..heb er toen maar een kaart van gemaakt,ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs Marieke.

zaterdag 4 juni 2011

Liefffff



Hoi hoi,...aller eerst wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige post,...ik heb veel getekent de laatste weken,waaronder kerst,en ben redelijk tevreden ha ha,.....ik blijf een fries,dus wordt het nooit een 10 ha ha.Dit keer heb ik een kaartje gemaakt van het mooie pion papier,zoooooooooooo mooi,en de nieuwe Designables van M.D.en de dorpjes met de blaadjes

Fijn weekend...Liefs Marieke.